Hoi, leuk dat je er bent!

Ik ben gastouder en heb mijn eigen mini-kinderdagverblijf met maximaal 6 kinderen per dag.
Door hier af en toe een kijkje te nemen blijf je op de hoogte van al onze grappige, chaotische en hartverwarmende belevenissen.

vrijdag 7 mei 2010

Wat veel kippen zagen we gisteren. En wat een gekakel! Al die kippen kunnen zomaar lekker naar buiten om een zand-badje te nemen, of een rondje te wandelen of een grasje te pikken.... En dat proef je, wij hebben maar meteen 3 dozen meegenomen en een potje ei-room, want na een 'dagje in de kinderen' is het leuk om jezelf te verwennen, en het is lekker!!! :-)
De kinderen vonden het wel indrukwekkend, zovéél kippies.

Voor de liefhebber van een lekker eitje: je kunt ze halen in Varsen uit de ei-automaat.
http://www.schuttertommen.nl/

Vandaag konden we buiten niet zo veel doen omdat het wel erg koud en miezerig was. Dus hebben we maar een sight-seeing Ommen gedaan: de brug over en weer terug, en konijntjes kijken bij de Welkoop. De vogeltjes zijn ook heel lief om te zien. Merel zag 1 vis in 1 bak en vond dat wel heel zielig....Mats vond het geweldig om samen met Merel door de winkel te struinen en Hugo bleef het liefste dicht bij Jonah en Levi. 

Vanwege het slechte weer werd de woonkamer vanmorgen omgetoverd in racebaan voor de bestuurbare auto's en vanmiddag in een piratenboot. De kussens zijn dan niet aan te slepen en er wordt echt om gevochten.....
Voorlezen is ook altijd erg geliefd: vandaag heb ik gelezen uit pinkeltje die door zwarte piet wordt meegenomen. (We leven alweer in mei, maar sint blijft spannend :-)) En Mats wilde lezen van ernie en bert en natuurlijk over trekkers!
Dat was het dan alweer, volgende week alweer zo'n vreemde week: Hemelvaartsdag; Jonah moet maandag tot woensdag naar school en Levi is de hele week vrij. Maninne en Rozemarie hebben nog 1 week te gaan en dan moet het gebeuren....Examens.....




Geen opmerkingen: