Hoi, leuk dat je er bent!

Ik ben gastouder en heb mijn eigen mini-kinderdagverblijf met maximaal 6 kinderen per dag.
Door hier af en toe een kijkje te nemen blijf je op de hoogte van al onze grappige, chaotische en hartverwarmende belevenissen.

vrijdag 7 oktober 2011

N. was er weer vandaag, ze hoest nog wel wat, maar het gaat best goed. Verder valt het gelukkig wel mee met de verkoudheden e.d.
De hele dag regenbuien, dus buiten spelen ging echt niet. Jammer, want het was eigenlijk wel nodig. Het stormde vandaag hard in huis en we trokken van alles uit de kast om maar bezig te blijven. Gelukkig was A. er vandaag en zij sloeg meteen aan het kleuren en spelen met de kinderen. Ze is Windesheim-student en woont hier 100 meter vandaan.
M. was vandaag een dagje vrij en dat gaf veel gezelligheid in huis voor iedereen. N. zit tegenwoordig al helemaal zelfstandig en eet zo ongeveer met de pot mee, S. vindt het heerlijk om naar de grote kinderen te kijken en probeert ook al mee te doen met kleuren en duplo bouwen. I. en M. zijn echte jongens, houden van stoeien en wild spelen. Gelukkig laten de meiden het wel merken als het teveel wordt.
H.  schrijft zelf een stukje over vandaag:
 M.  en  N.   maakten  bloemen   
En   m.  en   l.  maakten   een   huis
En   m.   en   ik   gingen   stoejen
We hebben van H. een nieuwe liedje geleerd over een krokodil op een houten bruggetje. Ze zingen nog steeds graag over het kleine kaboutertje, hoofd – schouders, we maken een kringetje, enz.
Er gebeurt altijd te veel om op te noemen, maar ik laat het hier maar bij ;).

Geen opmerkingen: