Hoi, leuk dat je er bent!

Ik ben gastouder en heb mijn eigen mini-kinderdagverblijf met maximaal 6 kinderen per dag.
Door hier af en toe een kijkje te nemen blijf je op de hoogte van al onze grappige, chaotische en hartverwarmende belevenissen.

donderdag 6 oktober 2011

Havermout en dierendag

Dierendag is alweer twee nachtjes geleden, maar dieren blijven hot! Vanochtend een prachtig boek bekeken met heel veel dieren. Ze kunnen zich dan heel lang concentreren. Ook zongen we een heleboel liedjes over dieren. Vanmiddag kwam de poppenkast tevoorschijn, werd er geverfd in 1 kleur (met hele grote kwasten), draaiden we een heleboel havermoutkoekjes en keken we voor de zoveelste keer  naar Bassie en Adriaan die Oudhollandse liedjes zingen, het is een hele oude videoband uit het guldentijdperk J. Helaas kon ik niet voorkomen dat de kids  sigaretten gingen draaien van papiertjes, er kwamen zelfs doosjes bij, hmmmm. Ik zal maar eens een gesprekje met ze aangaan over gezonde en ongezonde dingen…..
Morgen komt er een  pedagogiek studente van windesheim op bezoek. Ze komt elke week 4 uur praktijkwerk doen: vooral observeren van de kinderen. Vanaf november komt er een meisje op de donderdag 6 weken ervaring opdoen in het kinderwerk. 
Allemaal de hartelijke groetjes! 

Geen opmerkingen: