Hoi, leuk dat je er bent!

Ik ben gastouder en heb mijn eigen mini-kinderdagverblijf met maximaal 6 kinderen per dag.
Door hier af en toe een kijkje te nemen blijf je op de hoogte van al onze grappige, chaotische en hartverwarmende belevenissen.

donderdag 14 april 2011

Even snel een berichtje.
Soms is het fijn om wat persoonlijks te melden en dat doe ik dan gewoon met de pen. Vandaag lijkt de tijd te vliegen en kom ik niet toe aan zulke dingen. De dag was gevuld met wandelen, praten met mijn stagiaire, heel veel knutselen en de gewone dagelijkse dingetjes (eten en drinken, w.c bezoekjes, enz, enz.).
Gister heb ik de paasdoos van zolder gehaald en de boel is al weer mooi in paasstemming. We verfden met elkaar eieren en dat gebeurde heel enthousisast. Met hetzelfde enthousiasme werden even later de eieren getikt en gepeld door de kids. Als je even niet oplet zeg, dan gebeuren de gekste dingen haha. Gelukkig hadden we twee keer geverfd en de 1e lichting had ik al in veiligheid gebracht. Je moest die koppies eens zien…….Aan tafel tijdens het brood eten is het ook al zo’n feest: de een tikt de ander op de rug, de ander  doet het terug bij enz, enz. En die blikken naar elkaar:  enorm ondeugend! Omdat we vanmorgen zo flink hadden gewerkt, gewandeld en de speeltuin hadden bezocht hadden ze allemaal enorme trek: 3 kindern aten 3 boterhammen! En ze hadden ook allemaal zo’n dorst. Ik maak steeds een 2 literkan vol met lekkere karvan ranja, zet die in de koelkast, en dat drinkt zo lekker fris, mmmmmm.

Ik ben trouwens super trots op het stukje in het Ommer nieuws. Wat ontzettend leuk dat we d’r in staan! Ik probeer het stukje in m’n site te plakken.

Voor vandaag is het weer genoeg,
Groetjes,
Liesbeth

Geen opmerkingen: